CAHM – De la industria HORECA la Retail

Lider de piață în Romania în domeniul cosmeticelor hoteliere și cu o experiență de peste 11 ani atât la nivel national, cât și international, CAHM a pornit într-o călătorie în domeniul Retailului. Misiunea de baza a companiei a fost să aducă produse românești de calitate, din camerele de hoteluri, pe rafturile consumatorilor.

Intrand si pe piata retail, CAHM isi promoveaza acum la scara larga produsele cu un impact redus asupra mediului. Astfel, reusim sa contribuim la utilizarea eficienta a resurselor si la un nivel ridicat de protectie a mediului, prin furnizarea catre consumatori de informatii corecte, exacte si stabilite pe baza stiintifica despre produse.

Ne mandrim cu faptul ca am obtinut recent certificarea Ecolabel, standard initiat in anul 1992, recunoscut in intreaga Europa, dar si la nivel global. Ecolabel poate fi usor prezentata ca o recunoastere a excelentei in eforturile companiei de protejare a mediului inconjurator in intregul ciclu de productie, de la extragerea materiilor prime si pana la productie si desfacere.

CAHM se afla intr-o continua dezvoltare a portofoliului de produse, aducand pe piata inovatie si sustenabilitate, adaptandu-se cerintelor consumatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *