Cosmetice hoteliere – Gama Cocosense

GAMA COCOSENSE Inspirat de natura. In armonie cu mediul inconjurator. Linia de cosmetice hoteliere COCOSENSE se caracterizeaza prin naturalete, atmosfera exotica si grija fata de mediul inconjurator. Ingredientele fine si parfumul exotic de nuca de cocos fac din COCOSENSE o gama calda si naturala.

CAHM a gandit aceasta gama cu multa grija si cu atentie pana la cele mai mici detalii. COCOSENSE se distinge de multe alte produse hoteliere prin cateva detalii deosebite. Inovatia adusa de aceasta gama consta in faptul ca toate ambalajele sunt parfumate la interior iar surpriza aromei de cocos care invadeaza aerul incanta neasteptat orice persoana care le deschide. Aroma delicata de nuca de cocos din compozitia cosmeticelor hoteliere este astfel dublata de cea din interiorul ambalajului, efectul fiind cel al deschiderii imaginatiei catre plajele exotice insorite, marginite pe de o parte de cocotieri si pe alta de marea cu valuri spumoase.

Gama COCOSENSE se adreseaza hotelierilor care vor sa fie originali si sa-si impresioneze oaspetii cu produse hoteliere inedite si arome exotice, mai rar intalnite in baile de hotel.

Pentru a se alinia tendintelor bio si eco universale, CAHM a creat aceasta linie de produse hoteliere eco folosind uleiuri vegetale, ingrediente delicate si neutilizand parabeni pentru protejarea sanatatii clientilor si materiale biodegradabile in compozitia ambalajelor si al unor accesorii hoteliere, demonstrand constientizarea importantei protectiei mediului inconjurator in zilele noastre. De asemenea, grija pentru natura s-a manifestat si prin alegerea folosirii uleiurilor vegetale pentru imprimarea elementelor grafice de pe ambalaje.

Gama COCOSENSE contine clasicele cosmetice hoteliere, sapunul si samponul, dar aduce ca noutate doua produse care se regasesc cu precadere pe piata frumusetii de larg consum: gelul de dus exfoliant hotelier cu particule abrazive din coaja de nuca de cocos si gelul de dus 2 in 1 pentru hotel, cu dubla utilizare pentru corp si par. Aceste produse hoteliere sunt un adevarat rasfat exotic! Parfumul delicat si natural de nuca de cocos, texturile spumoase, particulele abrazive care indeparteaza celule moarte lasand pielea fina, ingrijita si cu miros proaspat exotic sunt atuuri pe care rar le regasesti in produsele clasice pentru hoteluri. Hotelierilor li se pun la dispozitie variante de alegere, plic sau sticlute de 30 ml.

Accesoriile hoteliere completeaza gama COCOSENSE si urmeaza tendinta eco. Astfel, casca de baie hoteliera este biodegradabila si este realizata in proportie de 40% din extract de porumb, periuta de dinti din setul dentar hotelier si pieptenele au 40% extract de paie iar setul igienic pentru hotel, continand dischete demachiante, betisoare pentru urechi si pila de unghii, este in totalitate biodegradabil. Linia de produse hoteliere mai contine un set de cusut hotelier si un burete de pantofi cu silicon.

Din respect pentru hotelieri si grija pentru oaspetii lor, toate produsele din gama COCOSENSE sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania si sunt fabricate in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Pentru informatii suplimentare despre produsele hoteliere, va rugam sa vizitati www.cahm.eu/catalog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *