Cosmetice hoteliere – Gama Fruitylicious

COSMETICE HOTELIEREGAMA “FRUITYLICIOUS” – Explozie de arome fructate.

Calitatea si buna dispozitie pe care linia de cosmetice hoteliere FRUITYLICIOUS o transmite, vor scoate in evidenta ospitalitatea si atentia pe care hotelierii o acorda oaspetilor lor, determinandu-i pe acestia sa revina intr-un loc in care se simt tratati cu bucurie si respect . Gama FRUITYLICIOUS este alegerea veseliei, exploziei de culori si arome fructate transpuse intr-o baie de hotel. Atat aromele proaspete din compozitia produselor cosmetice cat si designul vesel si colorat al ambalajelor atrag privirea intr-un mod magnetic, inveselesc orice colt al camerei, creand pe data o stare de buna dispozitie.

Gama FRUITYLICIOUS este o gama completa de cosmetice hoteliere, continand gel de dus, sampon, gel de dus 2 in 1, casca de dus, pieptene, set dentar, set igienic, set de barbierit, set de cusut, pieptene si burete de pantofi.

REVIGORARE SI ENERGIZARE cu arome de citrice si fructe de padure

Curatarea eficienta si aromele revigorante de fructe definesc produsele de spalat din aceasta gama. Gelul de dus hotelier cu grapefruit transmite o energie naturala datorita parfumului cu note proaspete de citrice, transformand dusul intr-o experienta revigoranta iar samponul hotelier de mure vine in intampinarea celor mai gurmande gusturi cu o baie de aroma fructata ce improspateaza simturile si energizeaza mintea.

De asemenea, gelul de dus hotelier 2 in 1 FRUITYLICIOUS combina doua dintre cele mai fresh, placute si cautate arome: lime si pepene galben. Acest gel de dus mixt pentru hotel reuseste sa transmita cu adevarat senzatia pe care orice calator isi doreste sa o simta in vacanta – prospetimea naturii, aerul curat, sanatatea corpului si a mintii – Totul departe de lumea dezlantuita. Oaspetii care vor trai acest sentiment, vor sti unde sa revina. Cosmeticele hoteliere din gama FRUITYLICIOUS au o textura fina, curata bland si nu usuca pielea, nu contin parabeni si au PH-ul neutru.

Cosmeticelor hoteliere din aceasta gama li se adauga un set complet de accesorii hoteliere, care nu pot lipsi din nicio camera de hotel. Fiecare dintre aceste accesorii a fost ales cu grija si este de o calitate deosebita. Setul de barbierit hotelier, spre exemplu, contine un aparat de ras in miniatura dar de o calitate ireprosabila si o spuma de ras hidratanta. Un astfel de set de ras nu are cum sa nu surprinda placut orice barbat, acestia fiind mai putin obisnuiti cu astfel de « atentii ». Si iata cum se fidelizeaza clientela masculina, bucuroasa ca nu mai trebuie sa-si aduca propriile obiecte de barbierit care sunt, de regula, de mari dimensiuni.

Toate cosmeticele si accesoriile hoteliere sunt impachetate intr-un ambalaj rezistent la apa, minunat de vesel si reconfortant, sugerand o baie de fructe prospete. Asadar, o explozie de arome fructate ce va revigora calatorii obositi si spori pofta de vacanta a turistilor in concedii!

Din respect pentru hotelieri si grija pentru oaspetii lor, toate produsele din gama FRUITYLICIOUS sunt fabricate in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Pentru informatii suplimentare despre produsele hoteliere, va rugam sa vizitati www.cahm.eu/catalog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *