Cosmetice hoteliere Gama SENSE

Linia de cosmetice hoteliere SENSE a fost conceputa astfel incat sa se potriveasca tuturor hotelurilor, indiferent de stilul si imaginea acestora, si tuturor turistilor, indiferent de gusturi, deoarece este o gama clasica, naturala, cu arome neutre sau foarte usoare si proaspete, si cu un ambalaj ale carui nuante albverde crud inpira curatenia si prospetimea naturii, aduse intr-o baie de hotel. Gama de cosmetice hoteliere SENSE contine atat produse hoteliere de igiena (sapun 15 gr, gel de dus si sampon 20 ml,) cat si seturi complementare pentru baie (set dentar, set igienic, casca de baie) si alte accesorii necesare turistilor (set de cusut, pieptene, incaltator). Gama SENSE este o gama de baza, caracterizata printr-un stil simplu dar elegant care ii permite sa se potriveasca oricarui tip de decoratiune interioara datorita nuantelor naturale si formelor clasice ale ambalajelor.

Pretul cosmeticelor hoteliere din aceasta gama este accesibil atat pentru hoteluri cat si pentru pensiuni si case de vacanta, reprezentand cel mai bun raport calitate-pret. Sapunul Sense 15 gr. se remarca prin puterea mare de curatare si parfumul placut, delicat si neutru, fiind acceptat cu usurinta de orice turist si prin urmare recomandat pentru orice baie de hotel. Al doilea sapun al gamei, Sapunul Sense cu ceai verde este o adevarata revelatie si unul dintre cele mai bune sapunuri din industria hoteliera, datorita culorii verde deschis si aromei deosebit de placute. Ambele sapunuri sunt fabricate din grasimi vegetale, pentru o ingrijire delicata a pielii si nu contin parabeni, aliniindu-se astfel producatorilor care vor sa elimine conservantii cu potential cancerigen din produsele lor. De asemenea, clientii care au folosit aceste sapunuri au fost placut impresionati de doua dintre acaracteristicile acestora: diametrul generos de 5,4 cm ce permite o foarte buna utilizare la sapunire si sistemului inovativ de desfacere foarte usoara a ambalajului cu ajutorul etichetei autocolante cu colt.

Gelul de dus si samponul gamei SENSE sunt alegerea hotelierilor care mizeaza pe curatenie, simplitate si naturalete. Aromele alese pentru aceste cosmetice hoteliere se disting prin delicatete, apropierea de natura si cele mai suave miresme ale sale: iasomie discreta si portocala revigoranta pentru sampon si caisa gurmanda pentru gelul de dus. Atentia pentru eficacitatea curatarii este dublata de cea pentru ingrijire, asfel ca atat gelul cat si samponul hotelier au PH neutru si nu contin parabeni. Pentru a veni in intampinarea diferitelor preferinte ale hotelierilor, aceste cosmetice hoteliere sunt ambalate la plic- pentru alegerile economice, la sticla – pentru mai multa eleganta si la tub – pentru pentru cea mai usoara utilizare. Pentru a ca linia de cosmetice hoteliere sa fie completa, gama SENSE contine atat seturi de baie, dentare si igienice si casca de baie cat si toate accesoriile practice si folositoare ce sunt de nelipsit intr-o camera de hotel: set de cusut, pieptene, incaltator. Hartia folosita pentru produsele hoteliere din baie este cerata, semi-tranparenta si rezistenta la apa.

Toate ambalajele in care sunt impachetate cosmeticele hoteliere din gama Sense au un design care sugereaza curatenia, simplitatea si prospetimea naturii iar continutul lichidelor atrag oaspetii intr-o baie de aroma si culoare. Din respect pentru hotelieri si grija pentru oaspetii lor, toate produsele din gama SENSE sunt fabricate in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Catalog si magazin online: www.cahm.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *