Sapun hotelier

Despre sapun
Sapunul face parte din cele mai vechi timpuri din ritualul nostru zilnic de curatare. O data cu evolutia civilizatiei umane si sapunul a cunoscut un proces continuu de imbunatire si perfectionare.Exista o diferenta neta intre sapunurile folosite pe scara larga pentru curatare in industria frumusetii si produsele speciale adresate segmentului hotelier. Mare parte din criteriile de selectie ale produselor din prima categorie au la baza pretul, marimea si parfumul produsului. Produsele destinate pietei hoteliere sunt gandite sa confere atat o experienta de curatare benefica turistului si o calitate cat mai ridicata precum si un grad sporit de protectie, deoarece aceste produse sunt fabricate in conformitate cu reglementarile speciale europene care apara sanatatea turistului.

Atent cu pielea

In general, atunci când alegem sa folosim un produs de îngrijire a pielii, trebuie să tinem cont de faptul ca pielea este cel mai mare organ din corpul nostru si totodata, primul care este expus in mod direct factorilor exteriori. O piele sanatoasa trebuie sa fie o piele care absoarbe permanent multa lumina si este perfect hidratata.Noul sapun eco hotelier cu lapte de migdale si exfoliant din coaja de nuca.

Atunci cand din diferite motive nu se pastreaza un anumit nivel de umezeala a pielii, dezechilibrul rezultat va determina atat aparitia pielii mai uscate, inestetice cat si o protectie mai scazuta si prin urmare, un sistem de aparare natural mai putin eficient.

Pielea noastra, in mod natural, absoarbe cu uşurinţă prin intermediul porilor sai o multitudine de lichide şi substanţe solubile în ulei. In consecinta este foarte important ca produsele utilizate pentru ingrijirea ei sa contina substante delicate, naturale, prietenoase cu pielea noastra si care sa ii confere gradul de hidratare si de catifelare corespunzator, pastrand pe termen lung frumusetea si sanatatea ei originala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *