Cosmetice hoteliere de lux – Gama The Black Tie

COSMETICE HOTELIERE DE LUX GAMA THE BLACK TIE Eleganta si rafinament pentru clienti exigenti.

Linia de cosmetice hoteliere de lux THE BLACK TIE vine in intampinarea nevoilor si dorintelor hotelierilor pentru o gama business eleganta.

Gama THE BLACK TIE a fost creata in urma unui studiu amanuntit asupra nevoii pe piata hoteliera a unei game romanesti destinata clientelei business nationale si internationale, care sa raspunda preferintelor sobre dar elegante ale acesteia, intelegandu-i totodata nevoile de calatorie. De o calitate deosebita, cu un design rafinat si alura internationala, cosmeticele hoteliere de lux din aceasta gama vor impresiona orice client exigent care acorda o atentie deosebita igienei, ingrijirii corporale de calitate si, nu in ultimul rand, imaginii.

Aromele gamei THE BLACK TIE au fost alese, “ascultand” predilectia clientilor rafinati catre anumite tipuri de parfumuri. Au rezultat un sampon si un gel de dus pentru hotel cu aroma proaspata, tonica si revigoranta care dau un tonus bun utilizatorului. Balansul componentelor atent selectionate cu tonuri fresh, florale si acvatice confera o senzatie excelenta de curatenie si prospetime captivanta dupa utilizare. Sapunul hotelier premium THE BLACK TIE se remarca si el prin eleganta si rafinament, fiind impachetat intr-o hartie cerata plisetata visinie, foarte usor de desfacut datorita sistemului ingenios de eticheta cu colt. Acest sapun premium este fabricat printr-o metoda traditionala care permite pastrarea intacta a beneficiilor nutritive ale uleiurilor vegetale din care este facut.

Cosmeticele hoteliere din aceasta gama sunt de o foarte buna calitate, au texturi fine, PH neutru si nu contin parabeni. Culorile bordo si negru, elementele grafice, intregul design este potrivit stilului business, sugerand eleganta sobra, incredere si profesionalism. Recipientele in forma de tub stilizat sunt transparente si partial matuite iar continutul este incolor, toate pentru un aspect simplu si rafinat.

Gama THE BLACK TIE ofera toate accesoriile hoteliere necesare. Hotelierii care vor opta pentru gama hoteliera completa vor demonstra clientilor business ca le inteleg cu adevarat meseria si nevoile de calatorie, venindu-le in intampinare si fidelizandu-i pe termen lung. Spre exemplu, kitul dentar THE BLACK TIE raspunde asteptarilor clientilor business care calatoresc mult cu bagaj mic si care au nevoie de servicii complete si de calitate din partea hotelului unde se cazeaza. La fel, setul de barbierit hotelier este un accesoriu de nelipsit pentru clientii business de gen masculin care nu au loc in bagajul de calatorie pentru un tub de spuma de ras clasic de mari dimensiuni. CAHM a ales pentru aceasta gama un aparat de ras de o calitate superioara, care poate fi utilizat chiar si fara spuma, fara a crea iritatii iar spuma de ras aduce un plus de ingrijire si hidratare dupa ras, conferind tenului un aspect odihnit. Gama THE BLACK TIE mai contine casca de dus si kitul de igiena pentru hotel.

Pentru ca este o linie de cosmetice business, adresandu-se tuturor persoanelor care calatoresc in scop de serviciu, din tara sau strainatate, inscriptionarea ambalajelor s-a facut in 8 limbi de circulatie internationala.

Hotelierii pot avea incredere ca aceasta gama hoteliera va implini toate asteptarile clientilor rafinati, atenti la calitate si exigenti in privinta serviciilor complete.

Din respect pentru hotelieri si grija pentru oaspetii lor, toate produsele din gama THE BLACK TIE sunt fabricate in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Pentru informatii suplimentare despre produsele hoteliere, va rugam sa vizitati www.cahm.eu/catalog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *